BYGGLARM

HAR NI PROBLEM MED BYGGSTÖLDER

Inom många branscher kan arbetet variera och ske på olika platser. Många byggföretag, installatörer och industrier har tillfälliga och tidsbestämda projekt - men det finns samtidigt arbetsmaskiner och arbetsmaterial med högt värde på arbetsplatsen. Oftast blir skadegörelsen väldigt kostsamt i materialsabotage, men även när verktyg och maskiner har blivit stulna. Dessutom kan det bli produktionsavbrott, leveransförseningar och oönskade stillestånd i arbetet då det saknas viktiga maskiner eller verktyg efter stölden.

Med en portabel larmväska av premium kvalité och genomtänkt utförande larmar vi snabbt och säkert upp byggbodar, byggställningar, entreprenadmaskiner, punktskydd av dieseldepåer och andra tillfälliga objekt utomhus. 

Ingen nätanslutning krävs då strömförsörjning säkerställs av kraftfulla system- och funktionsanpassade batterier med upp till två års drifttid.

Larmväskan och dess utrustning är utvecklad för våra nordiska skiftande väderförhållanden, snabb och enkel drift tagning men framförallt hög funktionalitet och driftsäkerhet då syftet är att förstärka ert skydd. 

Väskan innehåller produkter som är helt batteridrivna och kan därför placeras överallt där GPRS-nät finns tillgängligt. Ingående detektorer har inbyggd kamera vilket i samband med utlöst inbrottslarm genererar en 10 sekunder lång videosekvens till aktuell larmcentral som tillsammans med den ordinarie larmförmedlingen genererar snabbare verifiering och därefter korrekt åtgärd om orsaken är verkligt intrång på plats.

Vill ni veta mer:

KONTAKTA MIG PÅ 031-386 99 33

Eller låt mig få kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen "skicka" accepterar du vår integritetspolicy


PRODUKTBLAD